Voergård Middelalderdage 2017

Introduktion

Velkommen til Voergård Middelalderdage 2017! Dette er en årlig begivenhed, der finder sted på Voergård Slot og fejrer middelalderen i Danmark. Det er en unik mulighed for at opleve historien på nært hold og deltage i forskellige aktiviteter og underholdning.

Hvad er Voergård Middelalderdage 2017?

Voergård Middelalderdage er en festival, der hylder middelalderen i Danmark. Det er en tid, hvor folk klæder sig ud som riddere, prinsesser, handlende og håndværkere og deltager i forskellige aktiviteter og shows. Festivalen tilbyder et omfattende program med underholdning, mad og drikke, samt mulighed for at opleve middelalderen på nært hold.

Hvornår og hvor finder det sted?

Voergård Middelalderdage 2017 finder sted på Voergård Slot i Dronninglund, Nordjylland. Festivalen strækker sig over flere dage og afholdes normalt i sommermånederne. Det er en udendørs begivenhed, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Program

Underholdning og aktiviteter

Voergård Middelalderdage 2017 byder på et spændende program med forskellige former for underholdning og aktiviteter. Du kan opleve riddershows, bueskydning, historiske danse, musikoptrædener og meget mere. Der er også mulighed for at deltage i workshops, hvor du kan lære om middelalderens håndværk og traditioner.

Mad og drikke

På festivalen kan du nyde autentisk middelaldermad og drikke. Der er mange boder og telte, der serverer alt fra grillet kød og fisk til honningkager og friskbrygget øl. Du kan også prøve forskellige typer af håndværkere mad og drikkevarer, der blev spist i middelalderen.

Billetinformation

Priser

Prisen for billetter til Voergård Middelalderdage 2017 varierer afhængigt af alder og antal dage, du ønsker at deltage. Der er normalt forskellige billetkategorier tilgængelige, herunder dagsbilletter og weekendbilletter. Det anbefales at købe billetter på forhånd for at undgå kø ved indgangen.

Køb billetter online

Du kan købe billetter til Voergård Middelalderdage 2017 online på festivalens officielle hjemmeside. Her kan du vælge dine billetter, betale sikkert og modtage dem via e-mail. Det er en nem og bekvem måde at sikre din adgang til festivalen.

Transport og parkering

Offentlig transport

Hvis du ikke har egen transport, er der offentlige transportmuligheder tilgængelige for at komme til Voergård Slot. Du kan tage busser eller tog til nærliggende stationer og derefter tage en kort taxatur eller gå til festivalområdet.

Parkeringsmuligheder

Der er parkeringsmuligheder tilgængelige ved Voergård Slot for besøgende, der kommer med egen bil. Der vil være skiltning og parkeringsvagter, der guider dig til de nærmeste parkeringsområder.

Overnatning

Hoteller og campingpladser i nærheden

Hvis du ønsker at bo i nærheden af Voergård Middelalderdage 2017, er der flere hoteller og campingpladser i området. Du kan vælge mellem forskellige indkvarteringsmuligheder, der passer til dit budget og præferencer.

Overnatningsmuligheder på festivalområdet

På festivalområdet er der også mulighed for at overnatte i telt. Du kan leje et telt og tilbringe natten på festivalen for en autentisk middelalderoplevelse. Det er en fantastisk måde at være tæt på alle aktiviteterne og undgå transportproblemer.

Historisk baggrund

Middelalderen i Danmark

Middelalderen i Danmark var en periode præget af konger, riddere, handel og kultur. Det var en tid med store forandringer og udvikling, hvor Danmark blev etableret som en nation. Mange af de traditioner og historier, der stammer fra middelalderen, er stadig en del af vores kulturarv i dag.

Voergård Slot

Voergård Slot er en historisk perle, der blev opført i middelalderen. Slottet har en rig historie og er kendt for sin unikke arkitektur og smukke omgivelser. Det er et populært turistmål og danner rammen om Voergård Middelalderdage 2017.

Frivilligt arbejde og deltagelse

Bliv frivillig

Hvis du ønsker at bidrage til festivalen og være en del af holdet bag Voergård Middelalderdage 2017, kan du tilmelde dig som frivillig. Der er forskellige opgaver, du kan hjælpe med, herunder opsætning, billetsalg, madlavning og meget mere. Det er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker og få en unik oplevelse.

Optræd på festivalen

Hvis du har en talent for musik, dans eller teater, kan du også ansøge om at optræde på festivalen. Voergård Middelalderdage 2017 byder altid velkommen til nye kunstnere og underholdere, der kan berige oplevelsen for besøgende.

Praktisk information

Toiletter og faciliteter

På festivalområdet vil der være toiletter og faciliteter tilgængelige for besøgende. Det er vigtigt at respektere og holde disse områder rene for at sikre en behagelig oplevelse for alle.

Regler og retningslinjer

For at sikre sikkerheden og trivslen for alle besøgende er der visse regler og retningslinjer, der skal følges på festivalen. Disse omfatter forbud mod våben, respekt for historiske genstande og respekt for hinanden. Det er vigtigt at læse og følge disse regler for at opretholde en positiv atmosfære.

Kontakt os

Spørgsmål og henvendelser

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om Voergård Middelalderdage 2017, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Pressekontakt

Hvis du er medlem af pressen og ønsker at dække Voergård Middelalderdage 2017, bedes du kontakte vores presseafdeling. Vi vil gerne hjælpe med at facilitere din dækning og give dig adgang til relevante oplysninger og interviews.